Οι Ζαγορίσιοι οι οποίοι διαμένουν στην Αττική μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις για το Κτηματολόγιο και στο Γραφείο Κτηματογράφησης Γαλατσίου που ήδη ξεκίνησε την λειτουργία του στη διεύθυνση Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεϊκου 137, Γαλάτσι, Αττική, τ.κ. 11146.

Στο γραφείο αυτό, όπως ενημερώνει το Δήμο και μέσω αυτού τους ενδιαφερομένους η ανάδοχος Κοινοπραξία του έργου Κτηματογράφησης, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση ιδιοκτησίας όλοι οι πολίτες που κατοικούν στην Αθήνα και έχουν δικαιώματα στους Καλλικρατικούς Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας. Η προθεσμία μετά την πρώτη παράταση που δόθηκε λήγει στις 24 Απριλίου.

Η ανάδοχος κοινοπραξία παρακαλεί τους πολίτες οι οποίοι προσέρχονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Γαλατσίου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να αποφύγουν ταλαιπωρία και αναμονή.

Για την κατάθεση απαιτούνται:

1. Συμπληρωμένο έντυπο Δ1 της δήλωσης ιδιοκτησίας.

2.Απλό φωτοαντίγραφο των τίτλου.

3. Απλό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού μεταγραφής του τίτλου στο Υποθηκοφυλακείο.

4. Απλό φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

5.Απλό φωτοαντίγραφο εγγράφου που να αποδεικνύει τον ΑΦΜ.

6. Στοιχεία εντοπισμού (τοπογραφικό διάγραμμα ή δωρεάν υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιων της ΕΛΛ. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ή gps χειρός)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των πολιτών (όπου κι αν υποβάλλουν αίτηση, δηλαδή στο γραφείο Αθηνών, Ιωαννίνων ή και στο Ζαγόρι, Κήπους κάθε Τρίτη και Μηλιωτάδες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) επισυνάπτονται, αίτηση την οποία μπορούν να εκτυπώνουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οδηγίες για την συμπλήρωση και υποβολή της.  

Έντυπο Δ1

Οδηγίες Συμπλήρωσης