Ο Δήμος Ζαγορίου  ξεκίνησε τη συνεργασία του με τα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ και σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλείτε το λογαριασμό ύδρευσης όχι μόνο στο Ταμείο του Δήμου αλλά και Διατραπεζικά, μέσω της Τράπεζας που συνεργάζεστε.

Για την πραγματοποίηση των εν λόγω πληρωμών εσείς το μόνο που θα χρειάζεστε κάθε φορά είναι τον αντίστοιχο κωδικό, τον οποίο θα πληροφορείστε από τον αναλυτικό λογαριασμό Ύδρευσης. Πιο συγκεκριμένα, στο λογαριασμό σας θα βρίσκετε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής τον οποίο και θα χρησιμοποιείτε ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που η Τράπεζα σας προσφέρει:

  • Σε κάποιο από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας σας
  • ή μέσω εναλλακτικών δικτύων Internet Banking, Phone Banking

Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

  1. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται εμπρόθεσμα, μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξηςτου λογαριασμού η εξόφληση γίνεται ΜΟΝΟ στα ταμεία του Δήμου
  2. Η δυνατότητα εξόφλησης στις Τράπεζες γίνεται για το ποσό οφειλής του τρέχοντος λογαριασμού
  3. Σε περίπτωση που υπάρχει προηγούμενη οφειλή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες που προσφέρουμε για να την εξοφλήσετε
  4. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας, καθώς μετά το πέρας αυτής, θα επιβαρύνεστε με τις νόμιμες προσαυξήσεις .

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας για οποιαδήποτε προβλήματα μπορεί να προκύψουν, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα εξόφλησης των λογαριασμών στο Δήμο Ζαγορίου.