Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ  2019»  η οποία θα πραγματοποιηθεί  3 – 4 και 5 Μαΐου   στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης  Κύπρου στην Λευκωσία .

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και επειδή ο χώρος του περιπτέρου  είναι περιορισμένος, θα πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας στο e-mail p.floros@php.gov.gr και στο τηλέφωνο  26510-87143 αργότερο ως την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

Οι συνεκθέτες που θα παραστούν και θέλουν, καθώς και όσοι  δεν δύνανται να παραστούν και επιθυμούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια), που θα μοιραστεί πρέπει το αργότερο ως την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019  να το αποστείλουν, με δική τους ευθύνη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα,  γραφείο : 143

Η Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» διοργανώνεται  τα τελευταία 21 συναπτά έτη από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρία  DisplayArtPlc. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Έχει καθιερωθεί ως ένας πολύ χρήσιμος θεσμός τον οποίο ο Κύπριος ταξιδιώτης αναμένει για να ενημερωθεί για όλα τα τουριστικά πακέτα που διατίθενται και να λάβει αποφάσεις για τα μελλοντικά του ταξίδια.