Καλώς ήρθατε στο Δήμο Ζαγορίου

Μήνυμα του Δημάρχου Γεωργίου Σουκουβέλου

dhmarxos-zagoriou

«Συνδημότες και συνδημότισσες, φίλοι και φίλοι του Δήμου Ζαγορίου,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως νέος Δήμαρχος Ζαγορίου, θα ήθελα για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στον συνδυασμό «ΖΑΓΟΡΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και στο πρόσωπό μου, τιμώντας μας με την ψήφο σας και δίνοντάς μας την δυνατότητα να αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου μας για την επόμενη τετραετία.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ως νέα Δημοτική αρχή, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και τους υπαλλήλους, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά σε κάθε τομέα, θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Θα είμαστε στο πλευρό των πολιτών σε κάθε δίκαιο αίτημά τους με κύριο μέλημά μας την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Θα στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα και θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περαιτέρω ανάδειξη και προβολή του Ζαγορίου, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και τους δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους, προκειμένου το μοναδικής φυσικής ομορφιάς Ζαγόρι μας, με την πλούσια πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να καθιερωθεί ως προορισμός διακοπών τεσσάρων εποχών!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προκατόχους Δημάρχους κ. Βασίλη Σπύρου και κ. Γαβριήλ Παπαναστασίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων και το προσωπικό κάθε υπηρεσίας για την εποικοδομητική συνεργασία μας, η οποία θα συνεχιστεί με γνώμονα το καλό του τόπου μας και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η νέα Δημοτική αρχή, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τα ενταγμένα ή σε εξέλιξη έργα και παρεμβάσεις και θα διεκδικήσει νέες χρηματοδοτήσεις για υποδομές και άλλες ανάγκες που υπάρχουν στο σύνολο του Δήμου, σε κάθε Κοινότητα και περιοχή.

Μια καινούρια σελίδα ανοίγει για το Ζαγόρι και με την συνεργασία όλων, ο στόχος είναι κοινός και αδιαπραγμάτευτος! Ισόρροπη ανάπτυξη και αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων ώστε ο Δήμος μας να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια!»