ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Την τελευταία τους συνάντηση λίγο πριν την «αλλαγή σκυτάλης» στο Δήμο Ζαγορίου είχαν, το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου στο Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος με τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Σπύρου, παρουσία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ζαγόρι Νέα Εποχή», Γιώργου Τσουμάνη και Γιάννη Τσαπάρη.

Η συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε σε άριστο  κλίμα και η ενημέρωση από τον κ. Σπύρου προς τον κ. Σουκουβέλο και τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι τον συνόδευαν αφορούσε όλα τα ανοιχτά και τρέχοντα θέματα του Δήμου, το προσωπικό, τα οικονομικά, τα έργα και τις μελέτες, ενώ δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε ερωτήματα  που τέθηκαν από πλευράς του νέου Δημάρχου, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι κ.κ. Σουκουβέλος και Σπύρου δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που είχαν, άλλωστε ήταν η δεύτερη συνάντηση τους αυτόν τον μήνα στο πλαίσιο της ενημέρωσης του νέου Δημάρχου.

Η ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου του Σώματος και Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί.